Notable Productions möter politiker, tjänstemän och lokala företagare i Gnesta

Notable Productions fick idag möjlighet att presentera sin verksamhet för ett sjuttiotal politiker, tjänstemän och lokala företag i Gnesta kommun. Arrangemanget gick av stapeln på Södertuna Slott, strax utanför Gnesta.

Margret Olsson, projektledare på Gnesta företagsutveckling, och Anna Sandklef, projektägare av Gnesta företagsutveckling, hade bjudit in Notable Productions till detta seminarium om entreprenörskapets betydelse för en kommuns utveckling. Vi fick där möjlighet att berätta vad vi gör i egenskap av idé- & kommunikationsbyrå, i vilken fas vi befinner oss, hur vi ser på framtiden samt vilka behov vi har för att må bra och utvecklas vidare.

Syftet med arrangemanget var att skapa samsyn när det gäller utvecklingen av företag samtidigt som det var en intressant dag med spännande föreläsningar av bland andra Hanna Bruce som tog över en linfabrik ( Växbo lin) i Bollnäs kommun för ett antal år sedan. Anneli Wiklund från Bollnäs kommun berättade om strategisk näringslivs- och turismutveckling och Maria Gårdlund, VD på Sweco Eurofutures, föreläste om kommunens betydelse för företagsutveckling.

Nicole  gjorde en dragning om de olika uppdrag och projekt som Notable Productions just nu driver och är medverkar i, bl a: ”Gnesta rockar” och ”Kosläppet i Gnestaland”.

Nicoles dragning

Nicoles dragning