Artiklar för Östra Sörmlands Posten

Från mars 2013 till och med juli 2015 var jag, Nicole, verksam som skribent för Östra Sörmlandsposten och hann med att skriva drygt 170 artiklar (scrolla ner om du vill se exempel!)

Notable Productions + Ösp=sant

”GNESTA. I höstas berättade vi att Östra Sörmland Posten har skaffat en lokal redaktion två trappor upp i Stora Hotellet på Östra Storgatan 2 i Gnesta. Vi berättade också att detta är en viktig del i ÖSP:s utveckling och ambition att förstärka sin bevakning på orten. Nu satsar vi ytterligare krut på denna förstärkning genom att anställa en av våra tidigare frilansmedarbetare!

Det är Nicole Pergament Crona som från och med den 2 februari kommer att bli anställd på halvtid för att bevaka nyheter i Gnesta med omnejd.
– Det blir egentligen ingen jättestor skillnad, säger Nicole, som redan har frilansat för ÖSP i snart två år.
– Den största förändringen är att jag från och med februari kommer att finnas kontaktbar på lokalredaktionen i Stora Hotellet ett par timmar i veckan. Tidigare har jag suttit hemma och skrivit mina artiklar men nu kommer jag alltså att alternera mellan Gnesta och skrivarstugan hemma i Avla by. Jag tycker också att det är perfekt att ha en egen lokal där jag kan stämma möte med folk för att göra intervjuer!”

Det blev drygt 170 artiklar för ÖSP under de här 2,5 åren. Här kan du se exempel på en del av dem:


0 comments

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.