Glada tillrop!

 

 

 

Respons, feed back och glada tillrop är alltid roligt att få! Brevet här intill fick jag (Nicole) år 2003 från Torun Zachrisson – Institutionen för arkeologi och antikens kultur på Stockholms Universitet. Herrgårdsrapporten som Torun skriver om finns att läsa här.

 

 

En kväll några år senare, när jag satt och skrev, fick jag helt oväntat ett sms från Sara Holmström, en av mina kunder, vars häst jag hade behandlat (jag är ju verksam som equiterapeut också). Jag blev så glad över detta sms att jag var bara tvungen att spara det:

”Vad mycket saker man inte vet om folk… Vad fint du skriver! Satt och hade tråkigt på jobbet (i vanlig ordning) och gick igenom tränarsidor (i ännu vanligare ordning) och satt och läste på Patricias hemsida. Helt seriöst tänkte jag ”gud vad bra och informativt skrivet det här var, undrar vem det är som intervjuat”. Hur förvånad tror du jag blev när det står Nicole Pergament längst ned? Blev tvungen att googla och titta om du skrivit något mer. Sitter här 2 timmar senare och vet inte vad jag ska säga… Jag har skrattat, gråtit, fnissat och blivit upprymd om vartannat. Skriv en bok Nicole. Ordets gåva har du . Tack!/Sara” 

 

(Patricia som Sara nämner ovan är westernryttaren Patricia Kuhn. Är du nyfiken på vad jag hade skrivit om henne så kan du klicka på ”Teamet” på http://www.horsefeelings.se!)